Om skånska kultur fasader

Fasadrenovering Skåne

Här på Skånska kulturfasader har vi bred kompetens samt lång erfarenhet av fasadrenovering på alla sorters hus. Fasaden påfrestas hela tiden av bland annat solljus, temperaturväxlingar och vind. Därför är det viktigt att du håller fasaden i gott skick genom bland annat använda rätt fasadputs och färg om du väljer att måla fasaden. En fasadrenovering behöver inte heller vara omfattande, utan om fasaden redan är i gott skick kan det även vara en idé att upprätthålla det goda skicket genom små åtgärder på fasaden där det behövs.

Vi hjälper även till med betongrenovering, målning samt tvätt av tak m.m. Vi hjälper dig genom hela processen genom förberedande arbete till avslutad renovering. Kontakta oss - alla dina frågor är välkomna hos oss.

 

FASADTJÄNSTER

Skåne Kulturfasader utför allt inom renovering, nya fasader och att måla hus. Vi har bred kompetens samt lång erfarenhet av renoveringar inom fasad, fönster, målning och betong.

 

Vi utför utöver fasadrenovering och balkongrenovering även fasadmålning och fasadputs. 

Med kunden i fokus, ser vi till att leverera och slutföra projektet med hög kvalité och god service.

 

Kontakta oss om du behöver fasadrenovering i Skåne!

TAK- & PLÅTMÅLNING

Ett väl omhändertaget tak och fasad är A och O för att ert hus/fastighet ska leva länge. Fasad och tak påfrestas alltid av solljus, temperaturväxling, väder och vind.

 

Hur ofta man ska måla om beror på väderstreck, och hur bra nuvarande arbete är utfört. 

Kontakta oss för en kostnadsfri offert eller boka tid för besiktning - vi hittar en lösning som passar dig och ditt tak.

 

Med oss kan du vara säker på att arbetet blir hantverksmässigt utfört!

FÖNSTERMÅLNING

Vi hjälper er att renovera era fönster - vi besitter rätt kunskap för att utföra uppdraget. En bra utförd fönsterrenovering är en bra investering, istället för att byta ut hela fönstret.

Våra fönster utsätts för stora påfrestningar av det svenska klimatet, vilket gör att du tjänar på att se efter dina fönster.

 

Vi ser till att jobbet blir av högsta kvalitet. Behöver ni hjälp med färgval så hjälper vi er gärna med det också. Dialog med kunden är något vi värdesätter, och vi är noga med att ha kontinuerlig kontakt från uppdragets början till slut.

Kontakta oss

Vi hjälper dig att måla hus i västra Skåne. Vi ger ditt hus ett lyft! Har du frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta oss.

info@kultur-fasader.se

Kontakta oss

Referenser

Vi delar gärna med oss av våra tidigare arbeten, ta gärna en titt på våra tidigare utförda uppdrag.

Till referenser

Östergatan 8, LANDSKRONA,  261 31

Skånska Kulturfasader

 

ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Skånska kulturfasader aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Skånska kulturfasader.