Tjänster

Fasadtjänster

Vi utför allt inom renovering, nya fasader och att måla hus. Vi  har bred kompetens samt lång erfarenhet av renoveringar inom fasad, fönster, målning och betong. Vi utför utöver fasadrenovering och balkongrenovering även fasadmålning och fasadputs. 

Fasadmålning

En väl omhändertagen fasad är A och O för att ert hus/fastighet ska leva länge. Fasaden påfrestas alltid av solljus, temperaturväxling, väder och vind. Hur ofta man ska måla om beror på väderstreck, och hur bra nuvarande arbete är utfört. Kontakta oss så kommer vi ut på en besiktning.

Fönstermålning

Vi hjälper er att renovera fönster, en bra utförd fönsterrenovering är en bra investering. Vi ser till att jobbet blir av högsta kvalitet, behöver ni hjälp med färgval så hjälper vi er gärna med det också. 

Målare Skåne

Oavsett uppdrag så kan du alltid kontakta Skånska kulturfasader. Vi hjälper er med rätt man på rätt plats och självklart rätt material. Om du planerar att renovera invändigt eller utvändigt så kan du alltid kontakta oss. Vi har specialister som kan hjälpa till med det mesta. 

Östergatan 8, LANDSKRONA,  261 31

Skånska Kulturfasader

 

ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Skånska kulturfasader aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Skånska kulturfasader.