Om skånska kultur fasader

Vår historia

Skånska kultur fasader startades 2013 och gjorde det med kunden i fokus. Vi är ett företag med mycket kunskap och många års erfarenhet av måleri, puts och betongarbeten. Så tveka inte att kontakta Skånska kulturfasader om du går i tankarna kring renoveringar eller arbeten inom bl.a. fasad, fönster, målning eller betong.

Vi samarbetar med många företag i både stora och små projekt. Ofta anlitas vi i samband med att man behöver hjälp med materialanvändning, färgsättning eller åtgärdsförslag. 

Vi åtar oss även större projekt tillsammans med andra entreprenörer med pålitlig kunskap och erfarenhet. Vi verkar mest i Helsingborg, Lund, Malmö och i Landskrona men tar givetvis uppdrag utanför dessa område.

Renoverad fasad

Kontakta oss

Vi hjälper dig med din renovering. Vi ger ditt hus ett lyft! Har du frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta oss.
info@kultur-fasader.se

Kontakta oss

Referenser

Vi delar gärna med oss av våra tidigare projekt, ta gärna en titt på våra tidigare utförda uppdrag.

Till referenser

Östergatan 8, LANDSKRONA,  261 31

Skånska Kulturfasader

 

ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Skånska kulturfasader aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Skånska kulturfasader.